Політика безпеки

Ці Правила обробки, зберігання та захисту даних клієнтів (далі Правила ) визначають порядок поводження з даними користувачів, зареєстрованих на сайті PREMIERDEADSEA-UA.COM

1. Основні положення.

Погоджуючись з цими Правилами, Користувач дає дозвіл на збір, зберігання, використання та розголошення своїх даних, (в т.ч., але не обов'язково, персональних даних), відповідно до цих Правил, Законом України «Про захист прав споживачів »,« Про захист персональних даних »,« Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах ».

Правила дійсні з моменту реєстрації користувача на сатй PREMIERDEADSEA-UA.COM

2. Збір та використання персональних даних про клієнта.

Дані Користувача є інформацією з обмеженим доступом.

Дані Користувача зберігаються на сервері сайту PREMIERDEADSEA-UA.COM і обробляються за допомогою автоматизованої системи.

Мета обробки даних Користувача: для забезпечення реалізації адміністративно-правових відносин, відносин у сфері податкового і бухгалтерського обліку, реклами, інших відносин, при яких використовуються дані користувачів.

На сайті PREMIERDEADSEA-UA.COM можуть збирати, зберігати і використовувати такі дані:

  • адресу електронної пошти (e-mail);
  • номер мобільного телефону;
  • місто;
  • ім'я та прізвище;
  • інші дані, які були надані Користувачем за допомогою реєстрації на сайті PREMIERDEADSEA-UA.COM.

Користувач погоджується з тим, що передані їм дані можуть використовуватися для:

  • реєстрації користувача на сайті PREMIERDEADSEA-UA.COM;
  • надання послуг та клієнтської підтримки на запит клієнта;
  • поліпшення власних послуг, змісту сайту та реклами;
  • повідомлення клієнта про послуги, новини і рекламних пропозиціях за допомогою SMS, електронних повідомлень, пошти і т.д.

3. Розголошення даних Клієнта Користувачем.

Дані користувача надаються третім особам в наступних випадках:

  • отримано додаткове згоду клієнта;
  • надання загальної інформації (статистичні дані, узагальнена інформація), яка не містить персональну інформацію і яка не ідентифікує клієнта індивідуально;
  • надання інформацію правоохоронним та іншим державним органам у відповідь на їх офіційний запит, що стосується кримінального розслідування або передбачуваної протиправної діяльності.

4. Видалення наданих даних (в т.ч. персональних даних) і відмова від розсилки.

При зміні даних Користувача, зазначених у пункті 2, а також, якщо Користувач не хоче більше користуватися послугами сервісу сайту PREMIERDEADSEA-UA.COM, його дані підлягають зміні або видалення. PREMIERDEADSEA-UA.COM залишає за собою право використовувати дані Користувача з метою, для якої ця інформація була зібрана, протягом одного місяця після деактивації інформаці.

5. Захист даних.

PREMIERDEADSEA-UA.COM зобов'язується вживати належних заходів безпеки для захисту від незаконного втручання або неправомірного зміни, розголошення або знищення даних Користувача.